网站首页 | 关于我们 | 英语论坛 | 国际合作 | 设为首页 | 收藏本站 热点资讯: 2016英文爆笑短笑话大全 男子持刀抢劫银行遭出纳
热搜: 英语  端午节  影视  非洲
当前位置: 主页 > 英语课程 > 英语阅读 > 趣味英语 > >

2016爆笑的英语笑话

2017-09-20 11:46趣味英语 浏览:

2016爆笑的英语笑话

  2016爆笑的笑话精选

  Looking for a companion

  A bachelor asked the computer to find him the perfect mate: ' I want a companion who is small and cute, loves water sports and enjoys group activities. "

  Back came the answer: "Marry a penguin. "

  Notes:

  (1) bachelor n.单身汉

  (2) perfect adj.完美的

  (3) mate n.配偶

  (4) cute adj.聪颖的

  Exercises:

  根据短文回答下列问题:

  ① For what did the bachelor turn to the computer?

  ② What were his requirements?

  ③ Did the computer give him an answer?

  ④ What was the advice of the computer?

  ⑤ What is a penguin?

  34.找个伴侣

  一个单身汉要电脑为他找个完美的伴侣:“我要找一个娇小可爱的、喜爱水上运动又喜欢群体活动的伴侣。”

  回答是:“娶一只企鹅吧。”

  练习参考答案:

  ① A mate

  ② small and cute; loved water-sports and enjoyed group activities.

  ③ Yes.

  ④ It advised him to marry a penguin.

  ⑤ A penguin is a seabird of the Antarctic with wings used for swimming.

  2016爆笑的英语笑话阅读

  My Roommate

  My roommate was interested in a young man in her English-literature class, but she was too shy to let him know. One day she overheard him say he was on his way to the library for a certain book. She rushed to the library, found the book and stuck in it a letter from her mother.

  "Why would he want to read a letter from your mother?" I asked.

  "He wouldn't, but if he's any kind of gentleman, he'll return it to me " Her dorm and room numbers were on the envelope, of course.

  The next day he appeared with the letter and asked my roommate out on a date. "Couldn't fail," she later told me. "The book was Great Expectations.

  Notes:

  (1) overhear v.偶然听到;无意中听到

  (2) on one’s way to在去……的路上

  (3) date n.约会

  Exercises:

  根据短文选择正确答案:

  ① My roommate was interested in a young man in her _____ class.

  A. mathematics

  B. English

  C. English-literature

  D. physics

  ② How did she know that he was on his way to the library?

  A. He had told her so.

  B. She was only guessing.

  C. Her classmate told her so.

  D. She overheard it when he was talking to someone else.

  ③ She rushed to the library, and stuck in it_____ .

  A. a love letter

  B. a rose flower

  C. a letter from her mother

  D. a note on which there were her dorm and room numbers

  ④ The young man knew where to find the girl because______ .

  A. there were her dorm and room numbers on the letter

  B. there were her dorm and room numbers on the envelope

  C. he found her telephone number

  D. his classmates helped him

  ⑤ What happened at last?

  A. The young man only returned the letter to her.

  B. The young man ignored the letter.

  C. The young man was too shy to ask her out on a date.

  D. She did make it.

  35.我的室友

  我的室友对她英国文学课上的一个年轻人有意思,但又不好意思让他知道。一天,她听到他和别人说要去图书馆借某本书。她冲到图书馆,找到那本书,夹进去她妈妈来的一封信。

  “他为什么会要读你妈妈来的信呢?”我问。

  “他不会读的。但如果他还算是个绅士的话,他会把信还给我的。”当然啦,她的宿舍及房间号码就在信封上。

  第二天,他拿着那封信出现了,并约我室友出去。“错不了的,”她后来对我说,“那本书的书名是《远大前程》。”

  练习参考答案:

  ①C②D③C④B⑤D

  2016爆笑的英语笑话学习

  I Cant Stop Now

  The woman ahead of me in a long line at the department of motor vehicles was reading a paperback romance novel. I inched along behind her and when her turn finally came, she stepped aside, saying "You go on ahead. I can't stop now. He's just carried her into his castle!"

  Notes:

  (1) paperback n.平装书

  (3) inch v.慢性移动;渐进

  (2) romance n.爱情故事

  (4) castle n.城堡

  Exercises:

  根据短文回答下列问题:

  ① Where were the two persons in the passage?

  ② What was the woman doing?

  ③ How was the line moving?

  ④ What did the woman do when her turn finally came?

  ⑤ Why did the woman do so?

  36.我无法停下

  人们在汽车商场里排着长队。排在我前面的是一位妇女,她在读一部平装本的小说。我在她的身后一点点向前挪动。终于轮到她了,她却让开了,说:“你先来。我现在无法停下来,他把她带进城堡啦!”

  练习参考答案:

  ① At a department of motor vehicles.

  ② She was reading a romance novel.

  ③ Very slowly.

  ④ She stepped aside.

  ⑤ Because she couldn't stop reading the novel.

同济大学公众号

欢迎扫描二维码关注同济大学公众号!

(编辑:bruce)

同济大学外事办公室公众号

欢迎扫描二维码关注同济大学外事办公室公众号!

(编辑:admin)

相关阅读
网友评论
热门标签